Blåkläder

Home/Blåkläder

Blåkläder werkkleding is een Zweeds werkkleding merk wat bekend staat om zijn kwaliteit en ontwikkeling. Bij de ontwikkeling van werkkleding staan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid voorop. Blåkläder is meer dan alleen een werkkleding producent! In Zweden is men continu bezig met het ontwikkelen van de werkkleding, op het gebied van veiligheid maar ook op het gebied van duurzaamheid, het polyester wat gebruikt wordt is steeds meer gerecycled. Het assortiment bestaat uit o.a. werkbroeken, werkjassen, reflecterende kleding en alles voor een goede outfit tijdens een koude winter of warme zomer.

Naast de kwaliteit van de producten wordt er ook veel aandacht besteed aan het productieproces. Veel artikelen worden in Europa geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. Tijdens de productie wordt er geen gebruik gemaakt van gevaarlijke stoffen. Hiervoor zijn de fabrieken Reach gecertificeerd.

Als u veilig en functioneel gekleed naar het werk wilt, dan is het merk Blåkläder echt iets voor u. De slimme details en nadruk op functionaliteit in combinatie met de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat de kleding van Blåkläder is opgewassen tegen de zwaarste uitdagingen.

Titel

Ga naar de bovenkant