Over Verhaar Bedrijfskleding

Verhaar Bedrijfskleding uit het Gelderse Hedel kleedt u of uw bedrijf aan. Wat uw branche ook is en of die kleding nu veilig, herkenbaar, mooi of dat allemaal tegelijk moet zijn.

Wij zijn leverancier van bedrijfskleding, werkkleding, beschermingsmiddelen (PBM’s) en werkschoenen en verzorgen ook het bedrukken ervan. We staan onder andere bekend om onze persoonlijke aandacht voor klanten en de snelheid van leveren.

Van een overall tot een overhemd, van een lasbril tot een helm en van een veiligheidsschoen tot een sandaal; bij ons vindt u het allemaal en nog veel meer. We kunnen uw kleding voorzien van een logo of van een andere opdruk naar keuze door middel van transfer, borduren of zeefdruk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

We leveren A-merken zoals Dassy, Sioen, Basic Line, Tricorp, Havep, B en C, Santino, Russel, AboutBlu, Grisport, No Risk, Eurodan klomp en Honeywell. Ook voor sportkleding, al dan niet bedrukt, van de merken Hummel en Craft kunt u bij ons terecht. Alles wat we aanbieden is van hoge kwaliteit en wordt door ons tegen een scherpe prijs verkocht.

Behalve de kwaliteit van de producten, waarderen klanten onze persoonlijke aandacht en de kennis van wat we verkopen. Wij denken met u mee. In onze bus rijden we langs bij klanten zodat ze kleding kunnen passen en producten kunnen zien en voelen. Het leveren gaat altijd snel, in veel gevallen binnen twee dagen.

We zijn uw klantgerichte hulp bij de aanschaf van bedrijfskleding en alles wat daarmee te maken heeft.

ADRESGEGEVENS

Buitenkamp 8
5321 KB, Hedel
 

CONTACT

info@verhaarbedrijfskleding.nl
06-15285267

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 52349322
BTW: NL 001761604B93